De verkoop van uw woning

We gaan ons huis verkopen! en nu? 

De verkoop van uw woning is altijd een belangrijk en spannende stap. Het is ook een moment waarbij we de wensen en mogelijkheden naast elkaar leggen. In dit hele proces sta ik u graag bij om uw huis voor de best mogelijke prijs te verkopen. 

Allereerst gaan we een intake plannen waarin ik graag kennis maak met u en uw woning. Daarna gaan we kijken welke stappen er nodig zijn voor een succesvolle verkoop. Speciaal hiervoor heb ik een unieke folder ontworpen waarbij afhankelijk van de situatie duidelijk wordt welk pad we gaan bewandelen. 

Na een fijn gesprek en een kijkje in uw woning ga ik naar kantoor om een persoonlijk stappenplan op te stellen. Hierin worden strategieën behandeld die te maken hebben met de waardebepaling, presentatie, bezichtigingen, controles, tussentijdse updates, onderhandelingen, de koopakte en overdracht.   

Ik ga ervoor zorgen dat de verkoop soepel verloopt zonder dat er onenigheid in dit proces ontstaat. Dit succes behaal ik door mijn persoonlijke aanpak van A tot Z. Zo zal ik uiteraard de koper juist informeren door een gedegen vooronderzoek en laat ik graag de verkoper aan het woord wat deze woning zo uniek maakt. 

Door mijn bouwkundige ervaring kan ik vragen beantwoorden op het gebied van isolatie, technische installaties, verbouwingen etc. Een groot voordeel hiervan is dat ik inzichtelijk kan maken met welke aanpassingen de woning in waarde zal stijgen. 

Tot slot heb ik altijd leuke kortingen en winacties, ben ik 24/7 bereikbaar voor vragen ook bij de aankoop van een volgende woning en is het vooral mijn prioriteit om zorg te dragen voor een veilige en succesvolle transactie in de regio Echt - Susteren en omstreken!  

 Maak een afspraak