Aankoopbegeleiding

Alle redenen waarom jij jouw wonig via mij wilt aankopen!

Bekijk ons koopaanbod

Maak een afspraak

In mijn periode als makelaar heb ik prachtige mensen ontmoet en geholpen met hun ultieme droom. Zo heb ik de meest uiteenlopende en unieke verhalen gehoord, gezien en ervaren. Klanten die hun woning aankopen omdat ze klaar zijn voor de volgende stap in hun leven. 

Ik help niet alleen mijn klanten met een volgende droom, maar ook met de ondersteuning in een minder mooie tijd. Zo ben ik met veel liefde en begrip een houvast voor diegene die te maken krijgen met een echtscheiding, gezondheidsproblemen of het verlies van een dierbare. Hierdoor komt men vaak in een versneld proces van aankoop waarbij ik graag van dienst ben.  

Ik werk graag exclusief waarbij ik het belang van mijn klant altijd voorop zal stellen. Hierbij maak ik gebruik van de volgende 3 belangrijke pijlers die ik graag nader toelicht:

Allereerst gaan we kijken naar het prijskaartje en alles wat hierbij hoort. Uiteraard is het voor de meeste erg belangrijk dat de woning voor de best mogelijk prijs en onder de juiste voorwaarden wordt aangekocht. Dit doen we mede door een uitstekende service te bieden die volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Hierbij besteden we veel aandacht aan het biedingsproces, maar ook aan de presentatie van jou als aankoper. Verder kijken we ook goed naar de financiële mogelijkheden en stemmen we af binnen welke tijd we het gewenste eindresultaat gaan behalen.  

Naast het prijskaartje streef ik nog meer naar een perfecte match met mij als makelaar. Hoe doe ik dit? Door goed te luisteren naar jouw persoonlijke verhaal en de behoefte maar ook de belemmeringen hierin. Vervolgens gaan we samen afstemmen of en hoe ik jou daarbij kan helpen en ondersteunen. Ik hecht zelf veel waarde aan een nauwe samenwerking waarbij ik graag mijn tijd besteed aan ons persoonlijke whatsapp groepje.

Tot slot is mijn laatste pijler de dossiervorming waarbij ik ervoor zal zorgen dat zowel juridisch als administratief alles in orde is. Hierbij besteed ik in het bijzonder aandacht aan het opstellen van jouw persoonlijke profiel. Hierbij kun je denken aan hoe de financiële situatie ervoor staat, aan welke eisen de woning minimaal moet voldoen, welke wensen er eventueel zijn, binnen welk tijdsbestek etc. Zodra we dit compleet hebben kunnen we kijken welke mogelijkheden er zijn.

Uiteraard zijn er naast deze drie pijlers ook een aantal zaken die ik van jou zou willen weten waarin je zelf een bijdrage kunt leveren. Denk hierbij aan het invullen van het intakeformulier, het verzamelen en aanleveren van de juiste documentatie, onderling afstemmen, openheid van zaken geven, het stellen van vragen etc. Nadat dit alles compleet is gaan we pas over tot de meest belangrijke stap en dat is de aankoop van jouw woning! 

Gedurende het hele aankoopproces krijg je bij ons de mogelijkheid om GRATIS gebruik te maken van onze bouwdeskundige. Hierbij kun je terecht met alle vragen over de bouwtechnische staat van jouw droomwoning en zul je meer inzicht krijgen in de mogelijkheden die een potentiële woning te bieden heeft. Daarnaast ontvang je van ons een eigen ontworpen checklist waarbij aan alles is gedacht van A tot Z. Hierdoor kun je tijdens de aankoop heerlijk achteroverleunen en eventueel genieten van je vakantie. 

Ben je bereid om een stapje dichter bij jou droom of missie te komen neem dan meteen contact op via 06-57005649.