Holistisch Woning Specialist

Een Holistische Benadering - Waar Jouw Vastgoedreis en Welzijn Samenkomen

Maak een afspraak

Als holistisch makelaar ben ik toegewijd aan het bieden van een unieke en diepgaande vastgoedervaring, waarbij ik niet alleen aandacht heb voor jouw huisvestingsbehoeften, maar ook voor jouw welzijn en levensdoelen. Ik geloof dat een huis niet alleen een fysieke ruimte is, maar ook een plek die jouw welzijn en geluk kan beïnvloeden.

Mijn aanpak omvat:

  • Diepgaand inzicht: Samen zoeken we naar een woning die niet alleen bij jouw levensstijl past, maar ook resoneert met jouw innerlijke kern. Ik luister naar jouw verhalen en dromen, zodat ik een holistisch inzicht krijg in jouw behoeften en waarden.
  • Emotionele begeleiding: Het kopen of verkopen van een huis kan een emotionele reis zijn. Ik sta klaar om jou door alle ups en downs van het proces te begeleiden en jou te voorzien van een solide steun.
  • Welzijnsgerichte aanpak: Als holistisch makelaar begrijp ik dat jouw welzijn op fysiek, mentaal en emotioneel niveau belangrijk is tijdens deze reis. Ik wil ervoor zorgen dat jouw nieuwe woning niet alleen aan jouw huisvestingsbehoeften voldoet, maar ook bijdraagt aan jouw innerlijke balans.

Indien je tijdens jouw vastgoedreis behoefte hebt aan extra aandacht voor jouw welbevinden en comfort, kun je rekenen op mijn nauwe samenwerking met de volgende professionals:

  • Hypotheekadviseur: Voor advies en begeleiding bij het verkrijgen van een passende hypotheek.
  • Verkopend makelaar: Om samen te werken bij het vinden van jouw ideale woning, maar ook de verkoop van je eigen woning.
  • Taxateur: Voor een accurate waardebepaling van de woningen die je interesseert.
  • Bouwkundige: Om grondige inspecties uit te voeren en eventuele bouwkundige zorgen aan te pakken.
  • Notaris: Voor deskundige begeleiding bij alle juridische aspecten van de vastgoedtransactie.

Samen met mijn partners zorgen we ervoor dat we jouw behoeften op meerdere niveaus kunnen aanpakken en jouw vastgoedervaring verrijken.

Ik zie ernaar uit om jou te ondersteunen in zowel jouw vastgoedreis als jouw welzijnsreis, en jou te helpen bij het realiseren van jouw droomwoning terwijl je je geïnspireerd en in balans voelt.