Aankoopbegeleiding

Wij gaan het huis van uw dromen vinden!

De aankoop van een woning is altijd een belangrijk en spannende gebeurtenis in ons leven. Het is ook een moment waarbij we de wensen en mogelijkheden naast elkaar leggen. In dit hele proces sta ik u graag bij om zo een perfecte match te vinden tussen u en uw droomwoning.

Regelmatig hoor ik voorbijkomen dat men achter het net vist bij de aankoop van een woning. Men wordt overboden of weet vaak niet eens dat een huis te koop heeft gestaan. Daarnaast zijn er 1001 vragen die ik graag voor u beantwoord. 

Allereerst is het belangrijk om een gedegen marktonderzoek in te stellen voor de betreffende regio. Als aankoopmakelaar beschik ik over de juiste data om dit inzichtelijk te maken. Vervolgens gaan we gebruik maken van ons eigen netwerk, maak gerust bekend in de vriendenkring dat u een woning zoekt. Ik zal er mijn uiterste best voor doen u onder de radar van mijn eigen netwerk te brengen.   

Als we eenmaal een woning op het oog hebben gaan we deze samen bezichtigen. Door mijn bouwkundige ervaring kan ik u adviseren over de staat van de woning, de technische installaties, isolatie enz. Ook kunnen we bekijken welke mogelijkheden er zijn voor een eventuele verbouwing en welke kosten dit met zich meebrengt. Bij een match gaan we de onderhandelingen starten en zal ik ervoor zorgen dat we de best mogelijk prijs eruit halen. 

 Bekijk ons koopaanbod

Maak een afspraak