Even voorstellen...

Wie is de persoon achter JVL Makelaardij? 

Ik ben Joyce Lemmens een gedreven vastgoedadviseur in de regio Midden- en Zuid-Limburg. Ik ben trotse eigenaar van JVL Makelaardij waarbij ik mensen begeleid in hun persoonlijke zoektocht naar het gevoel van thuiskomen. Samen met mijn partner die een succesvol aannemersbedrijf runt kunnen we je adviseren in alle bouwtechnische zaken.

Wat is jouw visie? 

Ik geloof in een persoonlijke aanpak waarbij meerdere partijen met elkaar samenwerken van begin tot eind. Rechtstreeks contact en de lijntjes kort houden is waar ik voor sta. Dankzij deze unieke samenwerking staat mijn klant altijd centraal en kan de focus gelegd worden op wat echt belangrijk is: de afstemming tussen jou en de ideale woning op dit moment.  

Wat is jouw werkwijze? 

Ik heb een praktische werkwijze waardoor ik de theorie goed in de praktijk kan verwoorden. Hierin maak ik gebruik van de volgende elementen: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en intuïtief. Verder houd ik van een persoonlijke aanpak waarbij we stap voor stap jouw behoefte gaan uitwerken en zo koppelen aan een geschikte woning. 

Hoe is jouw persoonlijkheid? 

Ik ben zeer temperamentvol en zal dan ook met al mijn passie samen met jou de reis maken naar het unieke gevoel van thuiskomen. Ik neem geen blad voor mijn mond en ben zeer direct waardoor we dit doel altijd zullen bereiken. Ik ben heel avontuurlijk en creatief waardoor ik de beste ben in het bedenken van waardevolle oplossingen.

Wat zijn jouw thema’s? 

Ik ben opgegroeid in het gezellige Limburg en woon momenteel samen met mijn man en kinderen in Susteren. Ik geniet elke dag van mijn dynamische gezin en onze trouwe viervoeters.  Ik houd van lezen en mediteren om zo een goede balans te vinden tussen mijn werk en ontspanning. In mijn vrije tijd ben ik te vinden aan de zee waarbij ik enorm kan genieten van een goed glas wijn.