Even voorstellen...

Wie is de persoon achter JVL Makelaardij? 

Ik ben Joyce Lemmens een betrokken makelaar in de regio Midden- en Zuid-Limburg. Ik ben trotse eigenaar van JVL-Makelaardij waarbij ik mensen begeleid in de aankoop of verkoop van hun woning.

Samen met mijn man Joseph vorm ik het fundament voor een uniek concept: een persoonlijke makelaar met de beste bouwkundige kennis onder 1 dak!   

Ik geloof in tegenstelling tot andere makelaars in een persoonlijke aanpak van begin tot eind. Bij iedere aan- of verkoop voel ik me erg betrokken en lever ik een uitstekende nazorg. Ook na onze samenwerking houd ik nog altijd van een goede kop koffie en blijf ik bereikbaar voor al je vragen. Rechtstreeks contact en de lijntjes kort houden is waar ik voor sta. Dankzij mijn specifieke aanpak zorg ik voor een optimale samenwerking om zo jouw woning op de meest gunstige manier te verkopen of aan te kopen.  

Ik heb een Praktische werkwijze waardoor ik de theorie goed in de praktijk kan verwoorden. Dankzij mijn partner die een succesvol aannemersbedrijf runt kunnen we je meteen adviseren in alle praktische zaken rondom de aankoop of verkoop van jouw ideale woning. Verder hou ik van een structurele aanpak waarbij we stap voor stap secuur en verfijnd te werk gaan. 

Ik ben zeer temperamentvol en zal dan ook met al mijn passie samen met jou de ideale woning aankopen of verkopen. Ik neem geen blad voor mijn mond en ben zeer direct waardoor we onze doelen altijd zullen bereiken. Ik ben heel avontuurlijk en zeer creatief waardoor ik de beste ben in het bedenken van oplossingen.

Ik ben opgegroeid in het gezellige Limburg en woon momenteel samen met mijn man en kinderen in Susteren. Ik geniet elke dag van ons samengesteld gezin en onze huisdieren die erg verwend zijn. Ik hou van mediteren om zo een goede balans te vinden tussen mijn werk en ontspanning. Verder hou ik ervan om te shoppen in diverse steden en sluit ik de dag graag af met bourgondisch eten onder het genot van een goed glaasje wijn!