Even voorstellen...

Wie is JVL Makelaardij?

Mijn naam is Joyce Lemmens en samen met mijn man Joseph Lemmens vorm ik het fundament voor een uniek concept: een persoonlijke makelaar met de beste bouwkundige kennis onder 1 dak!   

Jaren geleden hebben wij besloten om te investeren in onze grote passie voor vastgoed. Hieruit is de onderneming Bouwservice J.J. Lemmens ontstaan, waarbij we verantwoordelijk zijn voor het echte thuis gevoel van onze klanten. We mogen al jaren ervaren hoe een aanpassing aan het huis voor een enorme verandering kan zorgen. 

Joyce Lemmers

Nu willen we graag deze ervaring naar een hoger niveau tillen. 

Als we gaan kijken naar de huizenmarkt zien we dat deze altijd in beweging is. Van de aankoop van een nieuwbouwwoning tot aan de verkoop van een volledig gerenoveerde boerderij. Ik heb altijd een enorme interesse gehad voor deze ontwikkelingen en de succesverhalen die hierachter schuilgaan. Daarom heb ik gekozen voor het mooiste vak in de wereld en ben ik mijn eigen makelaardij gestart.  

Als ondernemer wil ik uiteraard graag uniek zijn in wat ik doe en daarom heb ik me de afgelopen jaren gespecialiseerd als projectleider binnen de woningbouw. Op deze manier kan ik zowel kopers als verkopers enorm goed adviseren en begeleiden op het gebied van vastgoed en financiën.     

Hierbij hecht ik enorm veel waarde aan de kwaliteit en persoonlijkheid, maar ook zeker de betrouwbaarheid als makelaar. Mijn drijfveer hierin is zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Op deze manier wil ik graag een langdurige relatie met mijn klanten opbouwen en maak ik het verschil in de verkoop of aankoop van uw woning.