Wat maakt mijn Makelaardij tot een succes?


De sleutel tot ons succes voor mijn Makelaardij is de unieke combinatie van een Betrokken Makelaar met de meest praktische bouwkundige kennis onder 1 dak! Uit ervaring weten wij als geen ander de vele vragen die komen kijken bij de verkoop, maar ook de aankoop van jou woning!

Dankzij het continu ontwikkelen van onze kennis en het uitbreiden van onze ervaringen is JVL-Makelaardij een absoluten meerwaarde in de aankoop, verkoop en zelfs de verbouwing van jouw droomwoning.  

Momenteel ben ik een nieuwe strategie aan het ontwikkelen om mijn aanbod nog beter af te stemmen op mijn doelgroep waaronder jou! Op deze manier kom ik erachter waar je tegenaan loopt, wat je zoekt, maar vooral hoe ik je kan helpen en zo mijn aanbod daar volledig op kan aansluiten. 

Ik richt mij voornamelijk op diegene die het lastig vinden om in deze tijd een weg te vinden in de gekte op deze huizenmarkt. Je wilt graag een woning kopen of verkopen of misschien wil je het wel eerst verbouwen. 

Op dit moment heb je vele vragen en weet je niet goed waar je moet beginnen. Wanneer is het de beste tijd om een woning te verkopen? Wanneer heb ik een aankoopmakelaar nodig? Waar vind ik mijn ideale droomwoning? Voldoet de volgende woning wel aan mijn verwachtingen? 

bloem