Beschrijving

Prachtige hoekwoning gelegen in Swalmen met 3 ruime slaapkamers en een gezellige tuin met eigen achterom!
•  Vlakbij een prachtig bosgebied waar je een heerlijke wandeling of fietstocht kunt maken
•  Dichtbij winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen, scholen en recreatie
•  Voorzien van ZONNEPANELEN en rolluiken voor een extra lage energierekening


Verkoper(s) aan het woord: 
We zijn hier in 2006 komen wonen, het was ons eerste huis en gingen pas net samenwonen. In de loop van de jaren hebben we veel zaken in en rondom de woning aangepakt. Nu na bijna 15 jaar wordt het tijd voor iets nieuws. We gaan de woning maar ook de straat sowieso missen.

Iets wat onze straat redelijk uniek maakt is dat er niet alleen levendige en vriendelijke buren wonen, maar dat we ook met alle buren altijd heel goed hebben kunnen opschieten. Elk jaar wordt er een straatfeest georganiseerd, waarbij veel gezinnen en families uit de straat gedurende de dag buiten zijn en heerlijk samen eten, drinken en voor de kids een springkussen op straat staat.

Met onze mede blok bewoners hebben we het zelfs kunnen realiseren om gezamenlijk de voortuinen opnieuw in te richten, waar zie je dat tegenwoordig nog dat er tot wel 4 huizen naast elkaar zo'n project gerealiseerd kan worden.

Bij toeval ontdekte we jaren geleden dat de riolering buiten het huis in de oude voortuin lekte. Bij nadere inspectie en wat graafwerk sprong er een rat uit het gegraven gat omhoog. Dat was best wel een hilarisch moment, in no time stonden meerdere buren buiten te kijken en ons aan te moedigen de rat snel weg te krijgen.

Qua locatie, straat of buren kun je je haast niets beter wensen. Op dat vlak zullen we in een nieuwe woning niet snel verbeteren.
We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe bewoners net zoveel plezier ervan zullen hebben als dat wij in al die jaren gehad hebben.

Indeling

Via het gezellige voortuintje komen we meteen in een fijne betegelde hal waar voldoende ruimte is om de jassen kwijt te kunnen.
Van hieruit hebben we meteen uitzicht op zowel de woonkamer als de keuken en de bijkeuken die voldoende opbergmogelijkheden bieden. 

Bij binnenkomst in de woonkamer heb je meteen een prachtig lichtinval waardoor je deze ruimte op meerdere manieren kunt stylen. 
Door de openslaande tuindeuren staat de woonkamer in verbinding met de tuin zodat je buiten en binnen prachtig kunt combineren. 

De tuin is erg gezellig ingericht en zorgt met het gebruik van verschillende elementen en dan met name de verlichting voor een echte sfeer. 
Vooral het tuinhuis en de extra bergruimte achter de bijkeuken maken dat er voldoende ruimte is voor het stallen van de fietsen en tuinmeubels.

Eerste verdieping

Via de strak beklede trap lopen we naar de ruime overloop die toegang bied tot 3 slaapkamers en een badkamer.

De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken zodat je heerlijk kunt doorslapen als de zon naar binnen schijnt. 
Verder ligt er overal laminaatvloer en is er ook van hieruit een mooi uitzicht op de achtertuin. 

De badkamer is voorzien van een tweede toilet en een inloopdouche die zeker ruimte bied voor 2 personen. 
Dankzij de moderne afwerking is dit een echte eyecatcher in het huis en een genot om onder de douche te zingen.

Tweede verdieping

Via de vlizotrap kunnen we de zolder bereiken die mogelijkheden bied voor een vierde slaapkamer of uitermate goed geschikt is voor het opbergen van overige spullen.

Overige verdiepingen

Niet te vergeten hebben we ook nog een kleine bergkelder die uitermate goed geschikt voor de hamsterweken bij de Albert Heijn

Bijzonderheden

•	Woning met diverse mogelijkheden
•	Gezellige omheinde Tuin 
•	Isolatie, dubbelglas, etc.
•	Parkeergelegenheid op eigen oprit voor 2 auto's 
•	Centrale ligging (vlakbij het winkelcentrum van Roermond)
•	Zonnepanelen en Rolluiken
•	Fraai uitzicht en ruim lichtinval
•	Slaapkamer 1 (12.12m2), slaapkamer 2  (7.02m2), slaapkamer 3  (8.29m2)

BEZICHTIGING OP AFSTAND MOGELIJK.
Naast de bezichtiging aan huis kan deze woning ook op afstand worden bezichtigd. Wij zullen u digitaal rondleiden via Whatsapp. Vraag de bezichtiging aan huis of op afstand aan via www.jvlmakerlaardij of telefonisch (06-5700 5649) en geef uw voorkeur aan.

TOT SLOT:
• Hoewel ik de verkoopinformatie met de nodige zorgvuldigheid heb samengesteld ben ik natuurlijk ook deels afhankelijk van de informatie van derden. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u dan ook geen rechten ontlenen, mocht bepaalde informatie van uiterst belang zijn dan raad ik aan deze op juistheid te controleren. Vanuit mij word geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderzijds dan wel de gevolgen daarvan. Houd er tevens rekening mee dat de opgegeven maten indicatief zijn. 
• Het staat u vrij om als koper voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten of een adviseur te raadplegen. Bij het uitbrengen van een bod hadden wij een dergelijke onderzoek graag op voorhand geweten. 
• De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
• Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kenmerken