Aankoopbegeleiding

Alle redenen waarom jij jouw woning via mij wilt aankopen!

Maak een afspraak

Ik heb een visuele werkwijze waardoor ik de theorie goed naar de praktijk kan vertalen. Hierbij maak ik gebruik van de volgende elementen die ik nader zal toelichten:

  • Fysiek: Wat is de lichamelijke toestand op dit moment en waarmee moeten we rekening houden in de toekomst. Is het bijvoorbeeld in deze levensfase belangrijk om te kijken naar een levensloopbestendige woning? 
  • Mentaal: Hierbij gaan we samen kijken welke gedachten er in je opkomen als je bijvoorbeeld denkt aan jouw droomwoning op dit moment. Zie je nog beren op de weg of zijn er geen enkele belemmeringen? 
  • Emotioneel: De aankoop van een huis gaat altijd samen met een volgende stap in ons leven. Dit kan uitbreiding zijn, maar ook de keuze om kleiner te gaan wonen omdat alle kinderen het huis uit zijn. Hoe ga je hiermee om en waar moeten we bij stilstaan? 
  • Energetisch: Het is vooraf belangrijk om te weten hoe je in de wedstrijd staat. Zijn er zaken die je zelf al hebt ondernomen? Zijn er al bezichtigingen geweest en is het plezier er een beetje van af of sta je te popelen om dagelijks weer het aanbod op Funda te bekijken? 
  • Intuïtief: Het eerste gevoel dat je krijgt als je een de woning binnenstapt is vaak doorslaggevend. Hierbij is het belangrijk dat je de tijd krijgt om te acclimatiseren en kunt voelen wat je verlangen is in deze woning. 

Zoals je waarschijnlijk al kunt raden houd ik van een persoonlijke aanpak waarbij we stap voor stap jouw behoefte gaan uitwerken en zo koppelen aan een geschikte woning.