Maak kennis met Joyce Lemmens: Holistische Makelaar, Welzijnsadviseur & Therapeut

Ontdek een Holistische Makelaar voor Innerlijke Balans en Inspiratie 

 

🏠🌟 Hallo, ik ben Joyce Lemmens, jouw temperamentvolle holistische makelaar en welzijnsadviseur. Met een hart dat klopt voor vastgoed en een gezellige Limburgse achtergrond, ben ik momenteel gezegend met een groot, dynamisch gezin, waarin warmte en saamhorigheid centraal staan.

📚🧘‍♂️ Als gepassioneerd lezer en iemand die regelmatig mediteert, vind ik innerlijke balans en inspiratie door de zee op te zoeken, te reflecteren op de schoonheid van de natuur en mijn geest te voeden met kennis. En als de avond valt, sluit ik graag de dag af met een ontspannen moment, genietend van een glaasje wijn.

💼🌈 Als holistisch therapeut heb ik een diepgaande interesse in het welzijn van anderen en bied ik een breed scala aan holistische therapieën en diensten aan, ontworpen om fysieke, mentale en emotionele balans te bevorderen.

🤝🏗️ Mijn creativiteit en directheid stellen me in staat om innovatieve oplossingen te bedenken en jou te begeleiden bij elke stap van jouw vastgoedreis. Samen met mijn echtgenoot, die een succesvol aannemersbedrijf runt, vormen we een krachtig team dat jouw wensen en dromen omzet in werkelijkheid.

💫🏡 Met mijn holistische benadering en welzijnsgerichte aanpak sta ik klaar om niet alleen jouw huisvestingsbehoeften te vervullen, maar ook om jouw welbevinden te verrijken en te zorgen dat jij je geïnspireerd en in balans voelt, te midden van het bruisende leven van een groot gezin.

Laten we samen op reis gaan, jouw droomwoning vinden en een plek creëren waar jouw hart en ziel zich thuis voelen.