Volledige Vastgoedondersteuning - Ontdek de Unieke Wereld van Wonen en Financiën!

Holistische Aankoopmakelaar & Financieel Adviseur - Jouw Complete Vastgoedondersteuning 

Mijn passie ligt in het adviseren en ondersteunen op het gebied van Wonen en Financiën. Samen kunnen we jouw verbouwplannen, verzekeringen, hypotheken, leningen, subsidies, regelingen en bijkomende kosten in kaart brengen.

Afhankelijk van jouw situatie bekijken we welke financieringsvorm het beste bij je past. Met mijn expertise kan ik schema's opstellen waarin alle kosten overzichtelijk en systematisch worden weergegeven, bijvoorbeeld bij een verbouwing. Ik houd tevens de laatste subsidies en regelingen in de gaten, zodat jij geld kunt verdienen of besparen.

Daarnaast werk ik nauw samen met een ervaren hypotheekadviseur, waardoor het gehele proces soepel verloopt. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om snel te schakelen met alle betrokken partijen, of het nu gaat om een bouwtechnische keuring, taxaties, verzekeringen of het regelen van een samenlevingscontract bij de notaris. Hierdoor ben jij volledig ontzorgd van A tot Z en regel ik de rest.

Met mijn financieel advies en uitgebreide samenwerking ben ik toegewijd om jouw vastgoedreis tot een succes te maken, waarbij zowel jouw wonen als financiën in goede handen zijn.