Holistische Aankoopmakelaar & Aannemer - Een Compleet Team voor Jouw Vastgoedbehoeften

Ontmoet Joseph Lemmens - Jouw Persoonlijke Aannemer voor Een Perfect Resultaat  

Maak een afspraak    Naar www.bouwservicejjlemmens.nl

Ben je op zoek naar een persoonlijke aannemer die echt de tijd neemt om jouw wensen te bespreken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast mijn expertise als holistische aankoopmakelaar en financieel adviseur, werk ik nauw samen met mijn echtgenoot Joseph Lemmens, een ervaren en betrokken aannemer met jarenlange ervaring op diverse projecten, zowel zakelijk als particulier.

Met onze gecombineerde expertise als holistische aankoopmakelaar en aannemer bieden we jou een complete vastgoedervaring, waarbij jouw welzijn en de perfecte realisatie van jouw project centraal staan. Laten we samen jouw vastgoeddromen waar maken, met zowel een warm welkom als een professionele aanpak. 

Joseph en Joyce

Bouwservice Lemmens, onder leiding van Joseph, is gespecialiseerd in verbouwingen, renovaties en nieuwbouw. Met vakmanschap op het gebied van metselwerk, timmerwerk, platte daken, kunststof kozijnen, renovatie, doorbraken, bestrating en sloopwerk, kunnen we alle aspecten van jouw vastgoedproject verzorgen.

Wat Joseph Lemmens en ik gemeen hebben, is onze sterke betrokkenheid bij al onze klanten. We denken graag mee in oplossingen, gaan precies te werk, plannen regelmatig overleg en hebben er alle vertrouwen in dat het eindresultaat perfect is!